Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeDietă & FitnessCe trebuie să știi despre prăjiturile vegane?

Ce trebuie să știi despre prăjiturile vegane?

Ce trebuie să știi despre prăjiturile vegane?

Cu siguranță te-ai întrebat de foarte multe ori ce se ascunde în spatele unui desert vegan. Ei bine, acest produs este rezultatul ingredientelor folosite, combinațiilor interesante dar și a imaginației bucătarului.

Sunt dulciurile vegane mai sănătoase?

Dulciurile vegane au mai multe calorii dar trebuie să știi că toate aceste calorii provin din nuci, semințe, uleiuri și unturi vegetale care îți vor aduce o stare de sănătate mai bună. Prepararea acestor tipuri de deserturi se face astfel încât toți nutrienții să rămână intact si să nu sufere alterări.

În prăjiturile vegane se folosesc îndulcitori naturale precum: miere, zahăr de mesteacăn, sirop de agave și ștevie. Se mai pot folosi și superalimente precum: cacao crdua, măcă, lucuma, goji, carob sau spirulină.

Beneficiile dulciurilor vegane:

  • Sunt perfecte pentru orice vârstă

Dulciurile vegane sunt perfecte atât pentru copii cât și adulți. Se pot consumă în orice moment al zilei și cu siguranță nu le va afecta sănătatea celor mici.

  • Sunt ușor de asimilat

Deserturile vegane conțin ingrediente naturale mai ales superalimente care prin consumul lor vor beneficia de un aport intensiv de nutrienți. Dulciurile vegane sunt ușor de asimilat și te vor ajuta să ai parte de sursa necesară de zahăr pentru a te simți energic întreaga zi.

  • Sunt recomandate pentru persoanele cu alergii

Persoanele care au alergii pot consuma cu încredere dulciurile vegane. Persoanele care au diabet se pot bucura de dulciurie vegane dacă vor să aibă parte de o stare de sănătate mai bună.

Dulciurile vegane te ajută sa iti pastezi silueta

Deșertul îngrașă dacă este consumat fără măsură, avantajul dulciurilor vegane este absența zahărului alb din compoziție iar asta nu aduce niciun aport nutrițional și nu provoacă dezechilibre în organism.

La aceste tipuri de dulciuri există varianta ca îndulcirea să se realizeze cu miere naturală care deși este bogată caloric conține nutrienți, vitamine și enzime care nu se folosește în cantități mari.

Deserturile mai pot fi îndulcite și cu smochine, curmale, ștevie, zahăr de cocoș, sirop de arțar sau de mesteacăn. Oricare dintre aceste variante sunt mult mai perfecte decât zahărul alb rafinat.

Când este recomandat să consumi dulciurile vegane?

Ei bine, dulcele pe care îl consumi după o masă copioasă este întotdeauna cea mai mare greșeală pe care o poți face. Oricât de sănătoase sunt dulciurile vegane nu trebuie să uiți că sunt alimente calorice cu care organismul trebuie să se descurce. Nu consuma dulciurile mai târziu de ora 19:00 dacă vrei să ai parte de o silueta perfectă. În plus, dulciurile îți oferă foarte multă energie și nu este recomandat ca la o ora târzie să ai parte de toată doza aceea de energie.

Cofetăria Aida este cea care face diferența

Cofetăria Aida îți pune la dispoziție fel de fel de dulciuri care mai de care mai sănătoase și mai aspectuoase. Poți încerca în orice moment orice tip de prăjitură vrei și te vei putea bucura de un gust complex al acesteia. Dulciurile sunt și vor rămâne pentru totdeauna o modalitate prin care ne putem răsfață și bucura de un preparat unic.

Share With: