Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeMedicinaBeneficiile aduse de fațetele dentare

Beneficiile aduse de fațetele dentare

Beneficiile aduse de fațetele dentare

Fațetele dentare sunt cu siguranță proceduri de estetică stomatologică care se bucură de un real succes în rândul oamenilor care vor să aibă parte de o dantură frumoasă și sănătoasă. Poți obține zâmbetul la care ai visat mai ușor decât îți poți da seama.

Care sunt beneficiile aduse de fațetele dentare?

Fațetele dentare redau frumusețea zâmbetului

Fațetele dentare sunt lucrări protetice care sunt realizate în laborator din materiale care sunt asemănătoare cu smalțul dinților și care se aplică pe suprafața exterioară a dinților în vederea corectării culorii, formei și a aspectului estetic.

Acestea sunt personalizate pentru fiecare pacient și te vor ajuta să ai parte de un zâmbet perfect indiferent de circumstanțe. Fațetele nu se pătează cu ușurință astfel încât persoanele care își doresc să aibă dinți perfecți pot apela la ele cu cea mai mare încredere.

Oferă un aspect natural

Fațetele dentare te ajută să ai parte de un aspect natural al zâmbetului. Restaurarea dentară se va putea realiza în mai multe ședințe dar rezultatul final va fi unul incredibil de natural. În timpul primei programări medicul dentist va analiza dantura ta și va efectua mulaje ale acesteia care vor fi trimise la laborator unde vor fi fabricate fațetele.

Designul acestora este unul personalizat astfel încât să se potrivească de minune cu simetria fetei tale.

Este o procedura minim invazivă

Obținerea fațetelor dentare este un proces mai puțin invaziv decât alte opțiuni de restaurare dentară. Vei avea nevoie de o ușoară anestezie pentru această procedura și după ce fațetele sunt cimentate pe poziție rezultatul va fi vizibil imediat.

Fațetele sunt o soluție estetică rapidă

Fațetele îți vor schimba viață complet. Fie că ai dintii ciobiți, lipsa sau goluri între dinți, cu ajutorul lor vei putea zâmbi din nou cu încredere.

Dacă ai dintii pătați sau decolorați poți la fel de bine să apelezi la fațetele dentare. Cu siguranță vei avea din nou încredere în tine și în zâmbetul tău.

 

Fațetele dentare sunt permanente

Fațetele dentare rezistă la dezintegrare și la colorare mult mai bine decât dinții naturali. Dacă sunt întreținuți corespunzător atunci rezultatul de care vei avea parte va fi unul perfect de care te vei putea bucura o perioada cât mai mare de timp.

Fațetele dentare ajută la menținerea igienei orale mai ușoare

Nu este necesar să faci ceva anume pentru a avea grijă de fațetele tale dentare. Igiena recomandată este aceeași care este valabilă și pentru dinții naturali. Un periaj minim de două ori pe zi și folosirea aței dentare cel puțin o dată pe zi cu siguranță te va ajuta să ai parte de o dantură frumoasă și sănătoasă.

Dent Priority te ajuta să zâmbești cu încredere

La Dent Priority vei avea parte de cele mai bune tratamente care te ajute să ai parte de un zâmbet perfect. Dantura ta are nevoie de toată atenția din partea ta. Cu cât te vei prezenta mai des în cabinetul medicului stomatolog cu atât vei reuși să ai parte de rezultate care să te mulțumească mai mult.

Share With: