Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeMonden & LifestyleCana filtrantă – funcționalitate și rol

Cana filtrantă – funcționalitate și rol

Cana filtrantă – funcționalitate și rol

Ai în plan achiziționarea unei căni filtrante? Ei bine alegerea trebuie să se facă în funcție de nevoile și de cerințele tale. Dacă vrei să îți cumperi un astfel de aparat trebuie să știi mai multe despre el. Poți face cea mai bună alegere pentru tine dacă vei cunoaște cele mai importante proprietăți ale cănii.

Cum funcționează cana filtrantă?

O cană filtrantă este un dispozitiv cu mici dimensiuni și care este dotat cu un capac. Acesta poate să filtreze apa cu ajutorul unei capsule de filtrare care este poziționată chiar sub un recipient din plastic. După ce vei turna apa în cană, gravitatea va forța apa să treacă prin filtru și să ajungă direct în rezervor.

Rolul filtrului este acela de a îndepărta cu succes un număr cât mai mare de agenți de contaminare din apă. În acest mod, apa va avea parte de un gust și de un miros mult mai îmbunătățit. Avantajul cel mai mare al acestei căni este că se poate depozita cu cea mai mică ușurință în frigider astffel încât să ai parte de apă rece pentru consum.

Cel mai important produs prezent în cana de filtrare este bineînțeles cartușul de filtrare. Acesta este responsabil de cât de curată și lipsită de impurități va fi apa de băut.

Marea majoritate a cănilor filtrante au parte sisteme profesionale de filtrare a apei și oferă o eficientă sporită în eliminarea microoganismelor și a bacteriilor existente în apă. Marea majoritate a modelelor de căni filtrante sunt capabile să îndepărteze și metalele grele precum: plumb, cupru, zinc, mercuri dar și nisip, sediment, rugină sau sulfat de hidrogen.

Dotările pe care le poate avea o cană filtrantă

O cană filtrantă poate fi echipată cu o combinație între 2 sau mai multe tehnologii, precum:

  • Filtru de cărbune activ
  • Filtru cu ionizare
  • Filtru de ceramică
  • Filtru de dedurizare

Care este rolul cănii filtrante

O cană filtrantă îți va oferi cu siguranță o apă mai calitativă pe care o poți consuma cu cea mai mare încredere. Te poți bucura de cana ta o perioadă cât mai mare de timp și vei rămâne plăcut surprinsă să descoperi cât de minunată poate fi aceasta și cât de mult te poate ajuta.

Cana filtrantă îți oferă sănătate

Apa filtrantă este mult mai curată și îți protejează corpul și sănătatea și te ajută să ai un sistem imunitar mai bun. O cană filtrantă îndepărtează până la 99% din clorul prezent în apă și în acest mod va reduce riscul de a dezvoltă diferite tipuri de cancer.

Cana filtrantă îți oferă siguranță

Dacă vei folosi cană filtrantă atunci ai siguranță că apa pe care o vei consuma va fi mai pură. Filtrul cănii este capabil să îndepărteze agenții periculoși de contaminare precum substanțele chimice sau microorganismele.

Cana filtrantă îți oferă o apă mai bună

Dacă te vei folosi de o cană filtrantă atunci apa de care vei avea parte va fi mai bună și mai gustoasă. Mirosurile neplăcute vor fi eliminate în întregime iar apa va fi mai bună.

La Health2o vei găsi cana filtrantă de care ai nevoie.

Share With: