Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeDietă & FitnessApa Kangen este cea mai buna apa de care poti avea parte

Apa Kangen este cea mai buna apa de care poti avea parte

Apa Kangen este cea mai buna apa de care poti avea parte

Apa este sursa vietii. Fara apa nu putem trai, dupa cum bine stii corpul nostru este format in proportie de 60% din apa.

Stii cat de importanta este apa?

In primul rand fara apa viata noastra nu ar fi posibila. Aceasta are un rol important in a transporta substantele nutritive si in a elimina toxinele din organism. Organismul nostru poate ajunge la insuficienta circulatorie daca pierde 10% din apa. Din varii motive, medicii recomanda sa bem cel putin 2 litri de apa pe zi.

Ce este apa alcalina si care este rolul ei?

Apa alcalina este o apa cu un pH mai mare de 7.0. Aceasta iti ofera sanatatea pe care o doresti si proprietatile sale antioxidante au rolul de a imbunatati starea ta de sanatate. Pe langa asta apa alcalina mai poate ajuta si la intarirea sistemului imunitar si ajuta la incetinirea procesului de imbatranire.

Starea ta de sanatate este influentata de nivelul pH-ului. Cu cat acesta este mai mare cu atat starea ta de sanatate este mai buna. Daca vrei sa ai parte de cea mai buna apa atunci trebuie sa alegi o apa cu un pH mai mare de 8.0.

Daca pana acum ai consumat doar apa imbuteliata trebuie sa stii ca aceasta nu este tocmai buna pentru mediul inconjurator. Ar trebui sa evitam cat mai mult poluarea si sa ajutam la diminuarea acesteia cat mai mult posibil. „Apa îmbuteliată este un exod pentru mediul înconjurător: Publicul din SUA folosește aproximativ 50 de miliarde de sticle de apă îmbuteliată pe an, iar majoritatea recipientelor din plastic nu sunt reciclate. Transportarea sticlelor și menținerea acestora reci înseamnă ardere de combustibil, care emite gaze cu efect de seră.” mentioneaza National Geographic. La fiecare secunda sunt consumate 1.500 de sticle de plastic iar pe parcursul unui an cifrele sunt ingrijoratoare. Pe langa asta trebuie sa mai stii ca plasticului ii ia 1000 de ani pentru a se dezintegra.

Alege Kangen pentru a avea parte de cea mai pura apa

Atunci cand alegi aparate de apa Kangen stii ca ai facut cea mai buna alegere. Apa Kangen mai poarta denumirea si de “Apa electrolizata” deoarece este bogata in hidrogen iar asta ajuta la cresterea substantiala a enzimelor anti-oxidante.

Institutul national al sanatatii a descoperit urmatoarele „Consumul timp de 8 saptamani a apei bogata in hidrogen a condus la o crestere cu 39% (p<0.05) a enizmei anti-oxidanta superoxid dismutaza (SOD) si o descrestere de 43% (p< 0.05) în substante reactive cu acid tiobarbituric (TBARS) in urina. In plus, subiectii au demonstrat o crestere de 8% a lipoproteinelor cu densitate mare (HDL) a colesterolului si o descrestere de 13% în colesterolul total/colesterolul HDL de la momentul initial si pana la sfarsitul a 4 sptamani.”
Drept urmare, trebuie sa consumi apa Kangen daca vrei sa ai parte de cea mai buna sanatate. Conteaza foarte mult sa consumi o apa de buna calitate si sa alegi intotdeauna doar ce este mai bun pentru sanatatea ta.

Share With: