Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomePolitica de utilizare cookie-uri

Politica de utilizare cookie-uri

Informații privind protecția datelor cu caracter personal pe website-ul Societății WEB DESIGN & SEO SRL

Societatea WEB DESIGN & SEO SRL, în calitate de autor, proprietar, administrator al marketingweb.ro, respectă caracterul privat și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site în vederea informării sau efectuării de alte operațiuni.

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor, referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si al Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private si ale , WEB DESIGN & SEO SRL are obligăția de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

WEB DESIGN & SEO SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului marketingweb.ro.

În conformitate cu dispozițiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au următoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de intervenție asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opoziție (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justiției (art.18).

Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres că datele dumneavoastră personale să fie folosite de WEB DESIGN & SEO SRL în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Dacă nu doriți că datele dumneavoastră să fie colectate va rugăm să nu ni le furnizați.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, WEB DESIGN & SEO SRL le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, dacă nu se specifică în alt fel:

  • pentru a ne asigura că pagină de web este relevanță pentru nevoile dumneavoastră;
  • pentru a va confirmă serviciile pe care le-ați achiziționat în sistem on-line și a va furniza informații suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare și de marketing;
  • informații despre promoții prin poștă și telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele WEB DESIGN & SEO SRL sau ale firmelor partenere;

WEB DESIGN & SEO SRL poate dezvălui datele cu caracter personal către terți dacă acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de bună-credință în care aceste acțiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozițiile legale; protejarea și apărarea drepturilor de proprietate ale Societății WEB DESIGN & SEO SRL și ale site-ului marketingweb.ro; acționarea în circumstanțe de urgență pentru protejarea siguranței personale a angajaților, utilizatorilor de produse sau servicii.

Utilizarea datelor statistice și a datelor anonime

WEB DESIGN & SEO SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urmă prelucrării în următoarele scopuri:

  • realizării de rapoarte / analize;
  • realizării de informări în scopuri proprii;
  • publicării, promovării, ofertarii serviciilor oferite de WEB DESIGN & SEO SRL

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie” ) sunt fișiere sau informații care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tabletă) atunci când accesați Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) și nu poate accesa informațiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menționăm că această tehnologie nu conține programe software, viruși sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face Site-ul mai ușor de utilizat și pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele și necesitățile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate și pentru a mari viteză viitoarelor dumneavoastră activități și experiențe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferințele dvs. în materie de confidențialitate online sau publicitate relevanță. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compilă statistici anonime, cumulate, care ne permit să înțelegem cum utilizează oamenii Site-ul și pentru a ne ajută să îmbunătățim structura și conținutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Cum pot să controlez sau să șterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate inițial pentru a acceptă automat cookie-uri. Puteți modifică setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulați cookie-urile pe care le utilizăm, nu veți mai primi informații personalizate atunci când vizitați site-ul marketingweb.ro

Dacă utilizați mai multe dispozitive pentru a vizualiza și a accesa site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tabletă, etc) va trebui să va asigurați că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferințelor dumneavoastră de cookie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.