Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeCasa & GradinaLa ce poți folosi sticla securizată personalizată?

La ce poți folosi sticla securizată personalizată?

La ce poți folosi sticla securizată personalizată?

Sticla a fost considerată un material calitativ și aparte deoarece are proprietăți multiple. Foarte multe persoane au considerat sticla, ca fiind un materiale delicat, dar în prezent este cel mai căutat material de arhitecți și de beneficiari, pentru realizarea amenajărilor interioare perfecte.

Istoria sticlei:

Sticla are foarte multe avantaje, printre cele mai renumite avantaje putem enumera: elegantă, versatilitatea, oferă un spațiu aerisit și raportul calitate-preț este impresionant.

Acesta este un element care nu trebuie să lipsească din nicio locuința și trebuie să fie prezenta în toate locuințele. Sticla are o legătură foarte strânsă cu dezvoltarea și cu progresul umanității.

Omenirea a folosit sticla încă din cele mai vechi timpuri. Primii care au folosit sticla au fost egiptenii. Aceștia chiar au dezvoltat anumite matrițe pentru turnarea sticlei în diverse forme.

Românii au fost cei care și-au dat seama că sticlă se poate folosi ca geam pentru ferestre. Sticla de Murano a luat naștere în Veneția, atunci când maeștrii sticlari au dezvoltat o tehnică specială de prelucrarea sticlei.

Ce este sticlă securizată?

Sticla era destul de fragilă până la mijlocul secolului XX și avea nevoie de o manevrare delicată. Atunci când sticla securizată a apărut, regulile au fost complet schimbate. Sticla securizată rezultă din procesul de încălzire la aproximativ 600-700 de grade într-un cuptor special, după care este urmată de o răcire rapidă.

Acest procedeu îi conferă sticlei proprietățile necesare și rezistența de care are nevoie. Se va forma un strat exterior durabil care să poată rezista cu ușurință la impact și la schimbări de temperatura. Sticla securizată este de până la 10 ori mai rezistentă la spargere în comparație cu sticlă normală.

Arte Murale este compania care îți va pune la dispoziție, elementele din sticlă securizată de care ai nevoie, pentru ca locuința ta să aibă parte de un design modern si plăcut.

Care sunt avantajele sticlei securizate?

Durabilitate

Sticla securizată personalizată este mult mai rezistență în fața șocurilor mecanice decât sticla obișnuită. Nu va mai trebui să îți faci griji și o vei putea folosi cu cea  mai mică ușurință în designul casei tale. Tratamentul la care această este supusă o face să aibă parte de o rezistență termică mai mare. Capacitatea sa de a rezista la schimbări de temperatura este impresionantă.

Siguranță

Sticlă securizată are un grad foarte mare de siguranță. Nu este un material infailibil și există posibilitatea să se spargă dacă este lovită, sau dacă nu a fost montată corect. Atunci când se sparge, sticlă securizată se dezintegrează sub formă unor bucăți mici care se pot îndepărta cu cea mai mare ușurință.

Transparență

Sticla securizată se poate utiliza cu încredere în orice amenajare interioară deoarece se bucură de un nivel mai mare de transparență decât îți poți da seama. Acesta poate fi utilizată pentru a realiza un acoperiș din sticlă dar și pentru a avea parte de un design armonios.

Nuanțe plăcute

Sticla securizată poate avea parte de nuanțe plăcute, care să o facă ideală pentru o locuința modernă dar și pentru una decorată în stil clasic.

Share With: