Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeMedicinaDent Priority este clinica ideală pentru copilul tău

Dent Priority este clinica ideală pentru copilul tău

Dent Priority este clinica ideală pentru copilul tău

Prima consultație stomatologică este foarte importantă și trebuie să se realizeze cu multă atenție. Este recomandat să alegi încă de la început un medic stomatolog care să aibă o atitudine calmă, caldă și prietenoasă.

Dintii de lapte sunt importanți?

Dintii de lapte sunt foarte importanți deoarece au rolul de a susține funcția masticatorie dar și de a permite dezvoltarea corectă a maxilarelor, a vorbirii și de a menține locul pentru dinții definitivi.

În momentul în care un dinte de lapte este pierdut înainte ca dintele permanent să fie pregătit să erupă, dintîi din jurul acestuia se vor apropia și vor avea tendința de a umple spațiul gol de pe arcadă. Dintele permanent s-ar putea să nu erupă în poziția corectă sau chiar deloc.

Cariile dinților de lapte avansează foarte rapid și vor provoca dureri. Este foarte important să previi cariile dentare dacă îți vei învața copilul să aibă o igienă orală corectă.

Când este momentul potrivit pentru primul consult stomatologic al copilului tău?

Primul consult stomatologic al copilului tău trebuie să aibă loc după erupția primului dinte și cel mai târziu în jurul vârstei de un an.  Este foarte important să îți pregătești copilul pentru tot ce va urma astfel încât acesta să nu se sperie de medicul dentist sau de consultul în sine.

Alegerea unui medic stomatolog este un alt proces important. Medicul este cel mai în măsură să îi explice celui mic ce implică procedurile care vor avea loc. Acesta trebuie să aibă o atitudine prietenoasă astfel încât cel mic să fie tot mai degajat.

Care sunt serviciile de care copii pot avea nevoie?

Periaj profesional – air flow

Periajul profesional curăță dintii de placa bacteriană și de tartrul care se poate depune cu cea mai mică ușurință pe dintii celui mic. Tehnica de air flow face ca periajul să nu implice deloc durere și este recomandat mai ales în cazul copiilor cu dinți sensibili.

Obturatie glassionomer dinte temporar

Glassionomerul este potrivit pentru obturatii mici. Copilul tău va avea parte de cele mai bune rezultate iar durerea simțită până în acel moment va fi de domeniul trecutului.

Extracție dinte temporar

Extracția unui dinte temporar trebuie să se realizeze de către medicul stomatolog. Medicul este persoana care se va asigura că zona este dezinfectată și că nu au rămas urme din rădăcina.

Drenaj abces

Abcesul este comun la copii și poate apărea fără să ai parte de simptome premergătoare. Prin drenaj, medicul stomatolog va îndepărta conținutul abcesului. Acesta se va asigura că rezultatele obținute sunt unele perfecte.

Dent Priority este clinica ideală pentru copilul tău

Dent Priority este clinica dentara unde vei putea să mergi constant cu cel mic. În acest loc, copilul tău va primi cele mai bune servicii. Medicii prezenți la Dent Priority vor reuși să îți relaxeze copilul și vor discuta cu acesta în permanentă pentru ca cel mic să înțeleagă care este importanța prezentării la medicul stomatolog.

Alege Dent Priority și sănătatea orală a copilului tău va fi una îmbunătățită.

Share With: