Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeMedicinaAi nevoie de implanturi dentare?

Ai nevoie de implanturi dentare?

Ai nevoie de implanturi dentare?

Ai nevoie de implanturi dentare? Atunci trebuie sa apelezi la CLINICA ZÂMBETUL, o clinica specializata care iti va putea oferi cele mai bune servicii.

Ce avantaje ne ofera implantul dentar?

Implanturile dentare imita perfect dintii naturali. Acestia arata si se simt exact ca dintii naturali. Indiferent ca exista sau nu o coroana sau o punte, nu trebuie sa te ingrijorezi. Rezultatul final va fi unul pe masura asteptarilor.

Implanturile dentare pot rezista intrega viata. Aceastea iti ofera siguranta, dar si iti garanteaza ca vei avea parte de o dantura perfecta intreaga viata. Calitatea implantului este foarte importanta, dar si stilul tau de viata. Daca ai grija de tine si daca mergi la control in mod regulat atunci te vei putea bucura de implant o perioada mai mare de timp.

Cu ajutorul implantului dentar intreaga dantura iti va fi protejata. In momentul in care ai dinti lipsa vei vedea ca dantura ta se va degrada in timp. In primul rand va fi afectata sanatatea osului si a gingiei si vei mai pierde si masa osoasa.

Procesul de implantare nu este deloc dureros. Tehnicile si tehnologia moderna cu care fiecare cabinet stomatologic este dotat, iti va asigura cel mai bun tratament din cate exista. Interventia in sine dureaza foarte putin si nu este deloc dureroasa. Procesul de vindecare este unul rapid si daca urmezi cu strictete cateva reguli atunci nu trebuie sa iti mai faci griji.

Perioada de implantare este foarte mica. Practic, implantul se insereaza intr-o sigura zi. Tot ce ai de facut este sa ajungi in cabinetul medicul stomatolog si in scurt timp vei avea parte de o dantura complexa si frumoasa.

Cui ii este recomandat implantul dentar?

Ei bine, implantul dentar este recomandat tuturor persoanelor care au dinti lipsa dar care doresc sa aiba parte de o dantura perfecta. In general pentru inserarea implantului medicul stomatolog iti va solicita un set de radiografii speciale dar si analize de sange pentru a se convinge ca pacientul sau este perfect sanatos.

Interventia in sine nu dureaza foarte mult si nu vei simti nimic. In prezent procedura de inserare a implantului este destul de usoara, perioada imediat urmatoare va fi la fel de usoara. Chiar daca anestezia nu isi va mai face efectul vei vedea sa nu vei simti deloc durere. Perioada totala de vindecare dupa un implant este cuprinsa intre 3 si 6 luni.

CLINICA ZÂMBETUL este clinica stomatologica de care ai nevoie

In momentul in care iti doresti sa beneficiezi de cele mai bune servicii trebuie sa apelezi la o clinica stomatologica care sa se ridice la inaltimea asteptarilor tale. Ai nevoie in primul rand sa stii ca medicul tau dentist iti va oferi cea mai buna lucrare de care vei avea parte.

Share With: