Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeDietă & FitnessCele mai importante criterii de selecție pentru o cană filtrantă

Cele mai importante criterii de selecție pentru o cană filtrantă

Cele mai importante criterii de selecție pentru o cană filtrantă

O cană filtrantă este un produs care te poate ajuta să trăiești mai sănătos și te poate ajuta să faci economii considerabile. Aceasta este o investiție bună și va fi de un real folos pentru a adopta o viață mai sănătoasă.

Dacă vrei să te bucuri de un produs calitativ trebuie să fii atentă la câteva detalii care îți vor garanta un produs pe care să te poți baza o perioada cât mai mare de timp.

O cană filtrantă va îmbunătăți în mod vizibil, aspectul, culoarea, mirosul dar și gustul apei.

Care sunt criteriile în funcție de care poți alege o cană filtrantă?

Capacitatea cănii

Capacitatea cănii este un factor important. Cu cât aceasta este mai mare cu atât te vei bucura de o apă mai sănătoasă și mai gustoasă.

În cazul în care ai o familie numeroasă trebuie să iei în calcul achiziționarea unei căni cu o dimensiune mai mare. O cană cu adevărat eficientă trebuie să filtreze apa instant. Cu cât recipientul este mai mare cu atât te vei bucura de o apă mai calitativă.

Durabilitatea cănii

Cu cât este mai durabilă o cană cu atât te vei bucura mai mult de ea. Durabilitatea unei căni de filtrare este influențată de doi factori:

Materialul din care cana este realizată – acesta trebuie să fie durabil și rezistent la șocuri dar și să aibă capacitatea de a filtra orice tip de apă.

Modul în care cana a fost întreținută – filtrele trebuie să fie schimbate la timp de fiecare dată

Întreținerea cănii nu trebuie să fie anevoioasă

Cana filtrantă se poate clăti foarte ușor după fiecare folosire. Cu toate astea este recomandată schimbarea la 2-3 luni a cartușului. Este foarte important să colaborezi cu o companie de încredere care să îți pună la dispoziție cele mai calitative căni. Cu cât cana este mai sigură cu atât tu o vei putea folosi o perioada mai mare de timp.

Prețul

Un alt criteriu pe care trebuie să îl iei în calcul este prețul cănii. Poți să investești mai mult decât te-ai aștepta într-o cană pe care cu siguranță o vei folosi o perioada mare de timp. Nu alege cele mai ieftine variante deoarece și calitatea acestora poate fi una îndoielnică.

Dimensiunea cănii

În funcție de spațiul pe care îl ai disponibil în bucătărie poți alege o cană care să te mulțumească pe deplin. Forma trebuie să fie una compactă astfel încă să poți utiliza cana în orice moment. Este recomandat să optezi  pentru o cană pe care să o poți ține în bucătărie dar și pe care să o poți lua cu tine în micile vacanțe.

Health2o îți oferă cana de care ai nevoie

Apelează la Health2o și vei avea parte de cana filtrantă ideala nevoilor tale. Cu cât vei acorda mai multă atenție acestui aspect cu atât vei fi mai mulțumită de rezultatele pe care le vei primi. Cana filtrantă este un produs util în orice locuința și trebuie să o alegi pe cea mai potrivită pentru nevoile tale.

Share With: