Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeAfaceriBeneficiile reclamelor luminoase pentru promovarea brandului tau

Beneficiile reclamelor luminoase pentru promovarea brandului tau

Beneficiile reclamelor luminoase pentru promovarea brandului tau

Casetele luminoase sunt originale si pot atrage atentia foarte usor. Acestea sunt prezente la tot pasul si marea majoritate a firmelor opteaza pentru ele deoarece atrag mai multe persoane.

In plus casetele luminoase fac parte din decor si dau de fiecare data dovada de o calitate impresionanta. Daca vrei sa ai parte de o modalitate interesanta prin care sa devii vizibil atunci aceasta este cea mai buna. Poti sa ai parte de o promovare moderna care sa iti reprezinte afacerea in cel mai bun mod posibil.

Ce sunt casetele luminoase si cum te ajuta

Casetele luminoase sunt o modalitate de promovare perfecta pentru orice companie. Fie ca esti la inceput de drum sau fie ca ai o afacere prospera ai nevoie de aceste casete luminoase care sa te ajute sa te faci remarcat.

Casetele luminoase pot reprezenta un mod simplu prin care sa iti poti promova afacerea.  Acestea sunt in mod sigur un mijloc prin care sa poti castiga o publicitate brandului tau iesita din comun.

Tipuri de reclame luminoase

Pe piata exista mai multe tipuri de reclame luminoase iar tu poti sa o alegi pe cea mai potrivita pentru tine. Iata care sunt cele mai interesante tipuri de reclame:

Caseta luminoasa Plexiglas – este un tip de reclama care poate scoate in evidenta orice tip de brand. Acest material asigura o iluminare perfect uniforma si un aspect deosebit.

Caseta luminoasa din Policarbonat – este o solutie eleganta pentru tot ice care doresc sa se faca remarcati intr-un mod aparte. In plus poate fi si o varianta economica prin care sa iti faci afacerea remarcata. Policarbonatul este un material rezistent care poate fi folosit cu succs atat la exterior cat si pentru reclamele cu dimensiuni mari.

Caseta luminoasa din Dibond – este ideala pentru companiile mari care isi doresc sa iasa din tiparl clasic. In plus aceasta caseta are un aspect desoebit si este foarte rezistenta.

Caseta luminoasa din Backlit Banner – este cea mai economica varianta din gama reclamelor luminoase. Aceasta este potrivita pentru toti cei care doresc sa aiba o reclama de dimensiuni mari si care vor sa se faca remarcati de la distanta.

Caseta luminoasa Textil – ofera o luminozitate uniforma si o stabilitate excelenta, in plus materialul textil nu se sifoneaza si are culori intense. Nu are umbre sau imperfectiuni si asta il face sa fie o modalitate de reclama perfecta.

Caseta luminoasa Dubla Fata – aceasta se monteaza perpendicular pe perete si ofera doua fete de afisare.

Beneficiiil reclamelor luminoase pentru promovarea brandului tau

Atunci cand vrei sa te faci remarcat intr-un timp destul de scurt este bine sa apelezi la casete luminoase. Acestea sunt singurele care te pot ajuta sa ai parte de promovarea pe care o doresti. In plus te vei bucura de acea caseta o perioada cat mai mare de timp si vei vedea care va fi impactul promovarii asupra afacerii tale. Pana la urma oricine isi doreste sa fie mai renumit si sa aiba parte de mai multi clienti. Pentru asta trebuie sa te promovezi cu ajutorul companiei Cibi Publicom.

Share With: