Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeSanatateCând este recomandată prima vizită la medicul ginecolog?

Când este recomandată prima vizită la medicul ginecolog?

Când este recomandată prima vizită la medicul ginecolog?

Prima vizită la medicul ginecolog este un moment încărcat de emoții și resimțit de toate femeile. Sunt șanse să te simți tensionată și chiar nervoasă cu privire la controlul ginceologic și toate întrebările pe care medicul ți le va pune.

În ce constă prima vizită la medicul ginecolog?

Prima experiență din cabinetul medicului ginecologic va aduce cu sine stări de anxietate dar și numeroase întrebări. Este recomandat să discuți cu medicul ginecolog și îi pui acestuia toate întrebările pe care le ai.

Primul pas și cel mai important este discuția dintre pacient și medic. Îți vor fi prezentate toate etapele consultului ginecologic.

Pasul următor este examenul clinic care se desfășoară pe masa ginecologică. Acesta constă în inspecția externă a regiunii genitale care este urmată de examenul cu valvele. Medicul mai poate indica efectuarea unei ecografii transvaginale.

Când este recomandată prima vizită la medicul ginecolog?

Medicii recomandă tinerelor ca prima vizită la ginecolog să aibă loc în jurul vârstei de 14-15 ani. Este recomandat ca acesta să aibă loc înainte de începerea vieții sexuale pentru că  adolescentele să primească toate informațiile cu privire la metodele contraceptive dar și asupra riscurilor legate de bolile cu transmitere seuxale sau a riscurilor legate de o sarcină neașteptată.

Unele tinere aleg să meargă pentru prima dată la medicul ginecolog după începerea vieții sexuale.  Cel mai bine este să previi orice problema care poate apărea decât să o tratezi.

Când se recomandă un consult ginecologic la adolescente?

Un consult ginecologic este recomandat în jurul vârstei de 14-15 de ani. Acesta este recomandat în următoarele situații:

  • Atunci când ai cicluri menstruale neregulate
  • Crampe menstruale
  • Dureri ale abdomenului inferior
  • Sângerare anormală
  • Sângerare abundență
  • Secreții vaginale anormale
  • Modificări ale sânilor
  • Disconfort și alte simptome în zona intimă

Pune întrebări fără jenă

Pune toate întrebările pe care le ai. Este în regulă să comunici cu medicul ginecolog pentru a-ți clarifica totul până la cele  mai mici detalii. Cu siguranță și medicul îți va pune o serie de întrebări și este recomandat ca discuția voastră să fie una cât mai liberă.

Cum alegi medicul ginecolog?

Medicul ginecolog la care te prezinți trebuie să fie ales în funcție de mai multe criterii. Poți merge pe recomandări sau poți oricând să citești mai multe recenzii pe internet astfel încât să faci o alegere potrivită pentru tine.

Gyn Med este clinică perfectă pentru nevoile tale

Gyn Med este cu siguranță spitalul unde îți vei putea trata cu succes toate problemele ginecologice cu care te confrunți. Spitalul a fost înființat în anul 2006 și din acel an s-a bucură de un succes pe măsură.

Medicii prezenți în această clinică sunt pregătiți temeinic pentru a trata cu succes orice problema poate apărea. În plus, discuția cu aceștia este una liberă și îți oferă siguranță și încredere.

Apelează la Gyn Med și vei avea parte de cele mai bune rezultate. În cadrul acestei clinici vei găsi medicii de care ai nevoie pentru că toate problemele tale să fie de domeniul trecutului. Gyn Med este clinica de care ai  nevoie.

Share With: