Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeHorecaAlege meniul zilei potrivit pentru tine

Alege meniul zilei potrivit pentru tine

Alege meniul zilei potrivit pentru tine

Comenzile online de mâncare au luat tot mai mult amploare în țara noastră. Oamenii sunt tot mai preocupați de hobby-urile lor, de locul de muncă sau pur și simplu vor să se răsfețe și refuză să gătească. Asta este un lucru absolut normal având în vedere câte restaurante se găsesc prin împrejurimi de unde îți vei putea comanda felurile de mâncare preferate.

Dacă ești un fan al mâncării tradiționale românești atunci Bistro Carol este locul ideal pentru tine. Aici vei avea parte de un meniu complet din care să poți alege tipurile tale preferate de mâncare. Poți chiar să optezi pentru meniuri întregi astfel încât să te bucuri de o masă copioasă.

Iată care sunt meniurile puse la dispoziție de Bistro Carol

Meniul zilei de luni

Meniul zilei de luni este perfect pentru oricine iubește mâncarea tradițională românească. Acesta este compus din ciorbă rădăuțeană de pui și de șnițel de porc, orez cu legume și salată sau tochitură oltenească cu mămăliguță și ou. Opțional poți include în meniul tău prăjitură zilei care îți va face ziua mult mai frumoasă.

Acest meniul este unul bogat pe care oricine trebuie să îl încerce. Este perfect pentru o persoană care adoră să mănânce tradițional și care nu se da în lături de la preparate cu  mămăligă.

Meniul zilei de marți

Meniul zilei de marți este compus din ciorbă taranseasca cu carne de porc, frigărui de pui grecești, cartofi cu ierburi la cuptor, salată sau varză călită cu coasta de porc. Dacă vrei să îți îndulcești ziua poți oricând opta pentru prăjitură zilei. Nu are cum să nu îți ofere energie un meniu atât de bogat. Varza călită cu coasta de porc este cu siguranță o alegere perfectă pentru oricine își dorește să mănânce tradițional și s-a săturat de clasicele fripturi pe care le găsește în toate restaurantele.

Meniul zilei de miercuri

Meniul zilei de miercuri este foarte bogat, acesta este realizat din borș de văcuță, cotlet de porc aromat în bere, piure de cartofi grecesc, salată sau pui cu sos dulce-acrișor, legume Thai și orez natur. Prăjitura zilei poate fi inclusă și în acest meniu pentru ca ziua ta să fie mult mai gustoasă.

Acest meniu este extrem de îndrăgit pentru gusturile sale complexe. Borșul de văcuță este de-a dreptul delicios iar cotletul de porc sau puiul în sos dulce-acrișor sunt de-a dreptul incredibile.

Meniul zilei de joi

Meniul zilei de joi este realizat din ciorbă de perișoare, pulpă dezosată la grătar, cartofi gratinați cu ciuperci, salată sau pulpă de porc în sos brun, piure de cartofi și opțional o prăjitură. Cu siguranță acesta este un meniu care îți va aduce mai multă energie.

Atunci când mănânci felurile tale preferate de mâncare te simți mai bine întreaga zi.  Meniul zilei de joi este cu siguranță unul care să îți ofere sațietate și care să îți facă ziua mai frumoasă.

Meniul zilei de vineri

Meniul zilei de vineri este unul complex și este realizat din ciorbă de fasole cu ciolan. Acesta mai conține și Gordon bleu de pui, cartofi pai, salată sau musaka grecească cu vinete, cartofi și carne tocată, salată de ardei copți cu hrean și opțional prăjitură zilei.

Share With: