Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeAuto & MotoAi grijă de mașina ta la cel mai bun service auto

Ai grijă de mașina ta la cel mai bun service auto

Ai grijă de mașina ta la cel mai bun service auto

Vrei că mașina ta să fie într-o stare perfectă? Atunci ai ajuns la locul potrivit, Danerom este un service auto multimarca pe care te poți baza în orice moment și care îi va oferi mașinii tale cele mai calitative reparații.

Ia în considerare că mașina ta este mijlocul tău de transport în fiecare zi și trebuie să o întreții corespunzător. Cu cât vei fi mai atent la problemele acesteia și cu cât le vei remedia mai din timp cu atât vei fi mai mulțumit de starea acesteia și te vei putea baza pe ea o perioada cât mai mare de timp.

Iată care sunt verificările pe care trebuie să le faci periodic mașinii tale:

Uleiul

Uleiul este cel care îți ajută mașina să meargă mai lejer și fără de care nu poți să pleci la drum. Dacă nivelul acestuia este unul prea scăzut mașînă va avea de suferit. Poți verifică daca ai suficient ulei de unul singur, cu o joja sau poți merge la un service auto  și să lași această treabă pe mâna specialiștilor. Tot aceștia îți pot recomandă când este ideal să faci următoarea schimbare de ulei.

Presiunea în roți

Această este cea mai ușoară verificare pe care o poți face. La fiecare stație de alimentare cu combustibil vei găsi un indicator de presiune. Dacă vei avea la dispoziție un manometru atunci presiunea din pneuri poate fi verificată iar asta te va ține la distanță de accidente. Cu toate astea, cel mai bine este să apelezi la un service auto care să verifice presiunea anvelopelor tale.

Frânele

Plăcuțele de frână sunt importante în trafic și trebuie să fie schimbate înainte să “scârție”. Acesta este un semn clar că frânele tale sunt mult prea bătrâne. Pentru prevenirea din timp a accidentelor este recomandat să ai frâne bune care să fie verificate cât mai des. Cel mai bine este să mergi cu mașina în service și să lași specialiștii să o testeze.

Direcția

Verifică direcția cât mai des deoarece este importantă. Cu siguranță nu îți dorești să virezi într-o anumită parte și să observi că mașina întârzie să execute comandă sau să o facă pe jumătate. Poți evita accidentele și este bine să fii complet sigur că ai luat cea mai bună alegere prin verificare periodică a direcției.

Lichidul de servodirecție

Dacă ai condus o mașina fără servodirecție știi cât de important este acest sistem. Cu ajutorul lui vei salva secunde prețioase în trafic și te va ajută să schimbi mult mai ușor direcția mașinii.  Dacă vei schimbă lichidul de servodirecție în mod constant atunci vei evita neplăcerile cauzate în timpul condusului.

Antigelul și lichidul de răcire

Temperaturile scăzute îți pot afecta autoturismul și pot face că acesta să nu mai funcționeze așa cum trebuie. Trebuie să te asiguri că ai antigel în instalația motorului și nu trebuie să amani această verificare până când va veni iarnă.

Apelează cu încredere la Danerom și mașina ta va avea parte de verificările pe care le dorești.

Share With:
Tags