Widget Image
MARKETING WEB - Promovare online prin intermediul articolelor.
HomeCasa & GradinaAlege tapetul imprimat pentru un design luxuriant

Alege tapetul imprimat pentru un design luxuriant

Alege tapetul imprimat pentru un design luxuriant

Ai nevoie de o modalitate simpla prin care sa poti alunga monotonia si prin care sa aduci o nota originala locuintei tale? Atunci ai ajuns la locul potrivit, Tapet Personalizat iti oferra posibilitatea de a obtine un tapet imprimat care te va incanta cu un design exceptional, ales impreuna cu tine.

Iti propunem azi, un design inspirat din tematica junglei luxuriante.

Dupa ce tapetul a fost montat pe perete vei putea dai frau liber imaginatiei astfel incat sa il poti pune in valoare.  Acest tapet cu design inedit isi poate gasi locul de fapt in orice locuinta.

Un design inedit cu ajutorul unui tapet imprimat

Modelul de tapet are un design cu totul aparte care isi va gasi in fiecare an locul si in trenduri, va reusi sa completeze orice locuinta intr-un mod aparte.

Tapetul care are inspiratii din frumoasa jungla si care are o explozie de culori pastelate poate completa cu success un spatiu. In plus, imprimarea cu cerneluri latex reda imagini de cea mai buna calitate iar culorile sunt vii si foarte placute. Se poate folosi cu incredere in camera copiilor atunci cand vrei sa creezi impresia unei lumi perfecte a desenelor animate. Cu siguranta tapetul personalizat iti va aduce un plus de distractie si de veselie in intreaga casa.

Atunci cand nu vrei sa incarci intreaga locuinta cu piese de mobilier pe care sa nu le utilizezi poti oricand sa folosesti un foto tapet care sa iti ofere acea eleganta moderna si relaxanta. Este foarte important sa stii inca de la inceput care este stilul si cum iti doresti sa arate locuinta ta. Cu ajutorul tapetului personalizat poti completa o atmosfera complexa si eleganta in locuinta ta.

Iti poti crea chiar o atmosfera indrazneata care sa reuseasca sa te multumeasca pe deplin si care sa inlocuiasca cu succes acele piese de mobilier la care vrei sa renunti.

Tapet Personalizat – Imprimare tapet cu orice imagine, la orice dimensiuni

Tapetul personalizat iti ofera o atmosfera unica si poate fi cea mai economica varianta prin care ii poti oferi locuintei tale un alt design, cu totul aparte. Productia tapetului se poate face in doar 2-3 zile. Tot ce ai de facut este sa intri in legatura cu reprezentantii companiei Tapet Personalizat si sa le pui acestora la dispozitie fotografia cu tapetul pe care il doresti. Mai trebuie sa stii ca termenul de livrare mai poate diferi in functie de marimea compenzii dar ca in general compania livreaza comenzile de pana la 20 de metri patrati de tapet personalizat in maxim 48 de ore.

Livrarea tapetului persoanalizat se face in role a caror latime este calculata in asa maniera incat pierderile de material sa nu existe. Comanda pe care o vei plasa va veni insotita de schite de montaj pentru tapet dar si de certificate de calitate.  Sunt mai multe texturi de tapet din care il poti alege pe cel mai potrivit pentru proiectul tau.

Share With: